tiistai 15. toukokuuta 2012

Viimeinen treeni ennen kevennystä

Kirjottelen tässä taas päivän myöhässä. Nyt alkaa kevennys ja mahdollisesti viikon totaalilepo. Eli olin pelaamassa tennistä ja lensin komeasti olkapää edellä kovaan tenniskenttään. Osumaa saanut olkapää oli juuri sama olkapää, joka on ennenkin vaivannut. No huomenna käydään näyttämässä sitä, vaikka tuskin tässä vakavammasta asiasta on kyse.
  Ja sitten palataan asiaan eli eiliseen treeniin. Työntävät lihakset vuorossa, jotka tällä kertaa aloitettiin vinopenkkipunnerruksella käsipainoilla. Kuormaa kovennettiin viime kertaan nähden ja tavoite saavutettiin uusilla painoilla. Seuraavaksi yritettiin aktivoida enemmän alarintaa tekemällä alaviistopenkkiä. No tähän ei ole juurikaan vertailupohjaa, koska siitä on kauan aikaa kun viimeksi olen tehnyt kyseistä liikettä. Ainakin sain hyvän tuntuman. Tämän jälkeen otin kapeaa penkkiä levytangolla, jossa tein kolme sarjaa aivan naurettavilla painoilla, koska ojentajat oli suhteellisen hyvin rasittuneet kahdessa ensimmäisessä liikkeessä. Lopuksi vielä ranskalaista punnerrusta, jonka tarkotus oli saada ojentajista irti viimeisetkin voimat ja maksimoida kasvuärsyke. Tämän kanssa pumppailin taljassa sivuolkapäitä suhteellisen kevyesti, koska kuten todettu olkapäät ovat vähän vaivanneet ja etuolkapäät saavat hyvän rasituksen kaikissa punnerrusliikkeissä.
  Nyt on taas yksi neljän viikon kova jakso viety loppuun ja seuraavaksi vuorossa siis kevennys. Toivottavasti ei kestä kauaa, että pääsee taas treenaamaan kunnolla. Jotakin olisi tarkoitus tässä kevennyksen aikanakin kirjotella, eli seuraavaan kertaan..

Vinopenkki kp 30kg*6 7 7 6 7
Alaviistopenkki kp 22,5kg*13 11 10
Kapea penkki lt 50kg*5, 40kg*8 8
Ranskalainen maaten 17,5kg*8 8 7
Viparit sivulle taljassa 4,5kg*10 10 10 7

+Hauis kp seisten 15kg*7 6
+Hauis scott-tangolla seisten 17,5kg*15 14

60min

-Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti