tiistai 1. toukokuuta 2012

Jonnesta...

Nyt kun blogi on avattu, on pieni esittely paikallaan. Olen 23-vuotias mies ja asun Porissa. Perheeseeni kuuluvat isä ja äiti sekä pikkuveli. Urheilua olen harrastanut koko ikäni. 6-vuotiaana aloitin jääkiekon sekä jalkapallon pelaamisen. Jääkiekko on kuitenkin ollut aina lähempänä sydäntä kuin mikään muu laji, joten jalkapallo harrastus ei montaa vuotta kestänyt. Jääkiekkoa pelasin 12 vuotta, kuitenkin teini-ikäisenä kilpaurheilu jäi siitä syystä, että silloin alkoi sekä tytöt että alkoholi kiinnostaa enemmän. En kuitekaan lopettanut pelaamista, mutta unelmat siitä että pelaisin joskus "taalakentillä" ammatikseni jääkiekkoa 10 miljoonan dollarin sopimuksella, jäivät unholaan.
   Kun päätin lopettaa pelaamisen, halusin kuitenkin pysyä jollain tavalla jääkiekon parissa. Enkä halunnut menettää luistelutaitoa, joten ainoa vaihtoehto oli aloittaa erotuomarointi. Nyt olen ollut 6 vuotta tuominnut jääkiekko-otteluita ja omasta mielestä olen viheltänyt hyvin, mutta tietysti pelaajat ovat olleet usein eri mieltä.
    Punttisaliharrastus alkoi sekin varsin nuorena. Voimaa aloitettiin hankkimaan kesäharjoituksissa jääkiekkojoukkuueen kanssa jo 15-vuotiaina. Tästä voisi nyt kuvitella, että olisin isokin lihaskasa, koska puntteja on nosteltu lähes 10 vuotta. Mutta näin ei kuitenkaan ole. Harjoittelu on ollut vääränlaista, epäsäännöllistä sekä muutenkin aivan "puuhastelua", puhumattakaan ruokavaliosta.
Minulla on ollut aina onni, ettei rasva ole kehoon tarttunut. Paitsi nyt viime vuosina. Nyt siis treenin tarkotus olisi kasvattaa sitä kuuluisaa lihasmassaa ja jos joku kysyisi että kuinka kauan olet käynyt salilla, vastaan että vuoden. Tämä on se aika, jonka olen treenannut ja syönyt oikein ja tehnyt asioita, jotka voivat ainakin teoriassa mahdollistaa lihaskasvun.
   Eiköhän tässä riittävästi infoa allekirjoittaneesta. Tänään siis kuntosalilla Assin kanssa ja treenivuorossa on jalat ja vatsat. Niin ja hyvää vapunpäivää myös minulta.

-Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti